Adnovum

Bemutatkozás

Svájci minőség magyar spiritusszal megfűszerezve! Kiváló kollégáink Budapestről már több, mint 16 éve dolgoznak az Adnovum kötelékében azon, hogy ügyfeleink a legmagasabb minőségű szoftvereket vehessék át.

Az általunk készített szoftvereket valódi embereknek készítjük, akik a mindennapokban használhatják majd a munkánk eredményét. Legyen szó logisztikai szoftverről, vagy egy olyan alkalmazásról, amivel az ügyfelek egyszerűen tudnak egymásnak pénzt utalni egy kattintással, az Adnovum mindig a profizmusra és a gyakorlatiasságra hagyatkozva a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb megoldásokra törekszik. Az általunk készített szoftvereket rengeteg ember használja világszerte, hiszen ezek általában nagy nemzetközi cégeknek készülnek, amelyek közül több a Fortune 500-as listán is megtalálható.

Webes és mobil technológiákra specializálódtunk, amely köré agilis módszertant építettünk, amely az iparági trendek és élen járó gyakorlatok alapján épül fel.

Munkáltatói arculat

Az Adnovum-nál igyekszünk a lehető legrugalmasabban segíteni kollégáink terveinek megvalósulását, legyen szó az aktuális projektről, vagy a karriertervekről. Nem csak a szakmai célok elérését biztosítjuk, hanem a támogató és dolgozóbarát közösséget is.

Igyekeztünk egy inspiráló irodai környezetet teremteni, viszont ez nem azt jelenti, hogy ne gondolánk azon kollégáinkra, akik igénylik a home office intézményét. Amikor mégis az irodából dolgozunk, különböző, a kényelmet és a zavartalan munkavégzést biztosító opciók állnak rendelkezésre:

  • csocsó, Xbox, kávé és tea, friss gyümölcs
  • pihenőtér könyvekkel
  • több kisebb és egy nagy konyha

A csapatszellem és összetartás nagyon fontos elem a mindennapjainkban. Vannak betervezett fix programok, illetve dolgozók által felvetettek és megvalósítottak is.

Fejlődési lehetőség

Törekszünk arra, hogy mindenki megtalálja azt, amivel a legjobban tudja szolgálni személyes fejlődését, legyen szó pályakezdőről vagy tapasztalt szoftverfejlesztőről. Friss pályakezdőink mentoraink és belsős tréningjeink segítségével minden alapot megkapnak karrierjük sikeres beindítására. 

A szakmai és személyes fejlődés alapkövének tartjuk a rendszeres feedback beszélgetéseket. Ezek alapján határozzuk meg személyes fejlődési céljainkat, terveinket az elkövetkezendő időszakokra. Természetesen a feedback nem csak egy kötelező elem alkalmanként, ez biztosítja a minél sikeresebb egyéni fejlődést az Adnovum-nál. Mivel számunkra ez tényleg kulcselem, ezért minden egyes új kollégánk a csatlakozást követően részt vesz egy tréningen, ami a helyes feedbackelési technikák elsajátításában tud segíteni annak érdekében, hogy ők is releváns és építő visszajelzésekkel tudják támogatni kollégáikat.

Milyen képzési lehetőségek vannak cégen belül?

A szakmai fejlődés alapköve az Adnovum-nak. Gyakornok és junior kollégáink egy workshop-sorozaton keresztül kapnak tőlünk egy alapozó programot, ami segíti őket abban, hogy a legfontosabb technológiákkal megismerkedjenek, amiket az Adnovum-nál használunk. Mindenki rendelkezik emellett egy szabadon felhasználható képzési keretösszeggel, illetve mindenfajta külsős képzés igénybevételére is lehetőség van, amelyeket a cég támogat.

Pályakezdő program

Ha pályakezdőkről van szó, akkor minden körülményt szeretnénk biztosítani a megfelelő starthoz a szoftverfejlesztővé válásban. A pályakezdőknek a már említett mentor-rendszeren kívül workshopokat és E-learningen alapuló programokat biztosítunk.

Cégbemutatók, Karriernap