Avis Budget Group

Az Avis Budget Group piacvezető, globális autókölcsönzéssel foglalkozó cégcsoport. A Budapesten működő Avis Budget Group Business Support Centre (BSC) szolgáltató központként több, mint 15 éve nyújt támogatást a vállalatcsoport részére, az európai régió működését segítve.

Székhelyünk, a Green House Irodaház, Magyarország egyik legzöldebb irodaháza. Munkakörnyezetünk nem csak energiahatékony akörnyezetbarát technológiai megoldásoknak köszönhetően, de igazán fiatalos és inspiráló is.

Az Avis Budget Group BSC vezetősége és munkatársai mindig is nagy hangsúlyt fektettek a jótékonyságra. Úgy gondoljuk, hogy közös érdekünk, hogy támogassuk azt a környezetet és közösséget, amiben élünk.

Így a kezdetektől fogva olyan jótékonysági kezdeményezésekben veszünk részt évről-évre, mint a Jótékonysági sütivásárok, tárgyi és pénz-adománygyűjtések vagy például egy gyermekotthon környezetének megújítása.

Önkéntes „Fun-Factory” csapatunk pedig különböző, izgalmas és érdekes programokat szervez nekünk. Bár most a legtöbb esemény a virtuális térben történik, így is többféle programmal kedveskednek nekünk, úgy mint: online jógaóra, step challenge, futó klub vagy online kvíz est.

Minden munkavállalónk részére elérhetővé tettük az otthoni munkavégzés lehetőségét, így immáron bármely munkakör végezhető az irodán kívüli helyszínről. A home office lehetősége a gyakornokaink számára is adott, illetve a munkaórákat is rugalmasan alakíthatják, ezzel elősegítve, hogy tanulmányaik sikeres végzése mellett is tudjanak dolgozni. 
Ami pedig a biztonságot illeti, mind bérlőállomásainkon, mind pedig irodaházunkban magas szintű higiéniai előírásokat és protokollt követve végezzük tevékenységünket.

Ha szeretnél többet megtudni rólunk, látogass el a BSC honlapjára:
https://www.avisbudgetgroup.jobs/

Cégbemutatók, Karriernap