BDO Magyarország

A BDO a világ legnagobb nemzetközi lefedettségű könyvelő, könyvvizsgáló és professzionális tanácsadó hálózata. A világ 164 országában, több mint 1700 irodában több ezer munkatársunk dolgozik azon, hogy ügyfeleinket – legyenek kezdő vállalkozások vagy nagy múltú multinacionális cégek – hozzásegítsük üzleti céljaik eléréséhez. Komoly üzleti tapasztalatunk biztosítja, hogy ügyfeleink korrekt, megbízható válaszokat kapjanak.

„Több évtizedes sikerünk kulcsa a személyes elkötelezettségen és a magas szintű szakmai kompetencián túl, ügyfeleink belénk vetett bizalma.” Gerendy Zoltán

Budapesti irodánk 1989 óta sikeresen működik, fejlődik és bővül folyamatosan. 2020 első negyedévében regionálisan is terjeszkedtünk és erősítettük könyvelési tevékenységünket, így már Zalaegerszegen is jelen vagyunk szolgáltatásunkkal.

2021 szeptemberében csatlakozott a BDO-hoz a legnagyobb hazai M&A tanácsadó, így teljesen integráltan tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. A nemzetközi mintát követve teljes körű könyvelői, könyvvizsgálati és tanácsadási szolgáltatást kínálunk.

Szakmai tudásunk és a több évtizedes munka során megszerzett tapasztalataink alapján ismerjük az itthoni és nemzetközi üzleti környezetben működő vállalatok igényeit és azokhoz igazodva segítjük partnereinket a fejlődésben. Ügyfeleink gazdasági döntéshozatalát friss, naprakész gondolkodással, konstruktív és gyakorlati megközelítéssel támogatjuk. Hiszünk magunkban és abban, hogy munkánkkal Önnek is értéket teremtünk.

Cégbemutatók, Karriernap