Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK)

A rendőrség állami, fegyveres rendvédelmi szerv. Alapvető feladata a bűncselekmények megakadályozása, felderítése, a közbiztonság, a közrend és az államhatár rendjének védelme.

A magyar rendőrségen belül a legnagyobb létszámú állománnyal az 1881-es létrejötte óta folyamatosan működő Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) rendelkezik, ezért nálunk van a legtöbb betölthető álláshely, illetve a főváros sajátosságaiból és méretéből adódóan a BRFK szervezetén belül szinte valamennyi rendőri munkakör, illetve beosztás megjelenik.

A BRFK folyamatosan várja a rendőri hivatás iránt érdeklődőket. Az aktuális jelentkezési lehetőségekről az alábbi elérhetőségeken kapható részletes felvilágosítást:

Tel.: 061/443-5342

E-mail: karrier@budapest.police.hu

A hivatásos rendőri munka mellett a rendvédelmi igazgatási alkalmazotti, illetve a munkavállalói jogviszony is megtalálható és nagyon sokféle álláslehetőség közül választhatnak az alap-, közép-, valamint felsőfokú végzettséggel rendelkező jelentkezők.

Az állásbörzén jelen lévő kollégáink információt tudnak nyújtani az elhelyezkedési lehetőségekről, a felvételi alkalmassági követelményekről, illetve adott esetben akár a helyszínen is lehetőség van a jelentkezés benyújtására.

Cégbemutatók, Karriernap