Çelebi Ground Handling Hungary

A Çelebi 1958-ban a Çelebi Ground Handling megalapításával lépett be a légiközlekedési ágazatba, mint Törökország első magántulajdonban lévő földi kiszolgálási vállalata. A Celebi csoport megalkotója Ali Cavit Çelebioğlu, aki felismerte, hogy a földi kiszolgálás ugyanolyan fontos a légiközlekedés számára, mint maga a repülés. Megalapította a Çelebi Hava Servisi céget Ankarában egy rampással és további öt alkalmazottal. Mindezzel létrehozta a biztos alapot a Celebi csoport számára, hogy napjainkban már a leginnovatívabb eszközöket alkalmazza és a legkorszerűbb oktatásban részesítse az alkalmazottait Törökországban.

Sikeres működésének köszönhetően a világ több pontján is jelen van a Çelebi. Jelenleg 3 kontinensen, 5 országban és 40 állomáson működik leányvállalata.

A Çelebi Ground Handling Hungary Kft. 2006-ban kezdte meg tevékenységét a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Jelen vagyunk a földi kiszolgálás minden területén, legyen szó utasszállításról vagy teherszállítmányozásról. Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy ügyfeleink a legmagasabb szintű kiszolgálásban részesüljenek. Ismerd meg velünk egy nemzetközi repülőtér izgalmas világát!

Miért válassz minket?

A Çelebi nem csak egy sikeres cég, ahol elkezdheted építeni a karrieredet! Az előrelépési lehetőségek mellett nálunk egy nem mindennapi munkakörnyezet vár. Nagyszerű csapat részévé válhatsz, ahol megismerheted a repülőtér működését és beleshetsz a „kulisszák mögé”. Ha mindig is kíváncsi voltál, hogy milyen előkészületeket tesznek a reptereken annak érdekében, hogy a repülőgép sikeresen felszálljon, majd megérkezzen, akkor csatlakozz Te is hozzánk!

A különböző nyitott pozícióinknak köszönhetően nálunk megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb hivatást. Ez a munkahely neked való, ha szeretnél a repülőgépek közvetlen közelében dolgozni vagy éppen az utaskezelésben segédkezni. Ha egy kényelmes irodában képzeled el a napjaidat, akkor is jelentkezz hozzánk! Az irodai munka is sokkal izgalmasabbá válik, ha az ablakból a repülőket és a sürgés-forgást látod.

Miért még?

  • Fejlődési lehetőség
  • Aktív angol nyelvhasználat
  • Céges rendezvények, programok (pl.: kirándulás, karácsonyi vacsora, csapatépítők, családi nap és a többi…)
  • Különböző juttatások

Cégbemutatók, Karriernap