ELTE-Trenkwalder Iskolaszövetkezet

Tudtad, hogy az ELTE-nek van egy iskolaszövetkezete, ahol tudsz diákmunkákat vállalni? 🧑‍💼 

Bizony, 2013-ban alapította meg az ELTE Iskolaszövetkezetet, mely 2020 óta ELTE-Trenkwalder IskolaszövetkezetETISZ néven országosan működik.  

Mi az ETISZ-nél azért vagyunk, hogy ne csak egy egyszerű diákmunkát találjunk neked, hanem olyat, ami igazán passzol hozzád és az egyetemi életedhez.

👩‍💼 Hiszünk abban, hogy a diákmunka nem csak egy feladat és sima pénzkereseti lehetőség, hanem egy lehetőség arra, hogy fejlődjetek, új készségeket szerezzetek építsétek a kapcsolataitokat és szerezzetek emlékezetes élményeket. 🌟 

A név kötelez, így nálunk találjátok meg az ELTE-hez köthető diákmunkákat is!

Sok diákunk a mi támogatásunkkal dolgozik az egyetemen, a könyvtárban 📚 vagy a kollégiumban 🛏️, az ELTE rendezvényein,a rengeteg gyakornoki munkalehetőségről nem is beszélve az ELTE szervezetein belül. 

Az ETISZ-nél ezeken kívül pedig még diákmunkák széles választéka vár rád, legyen szó releváns szakmai gyakornoki, egyszerű adminisztratív munkáról, vagy akár egyszerű beugrós lehetőségekről.

Velük is együtt dolgozunk:

😎 Nyáron pedig a legnagyobb hazai fesztiválokra is kijuthatsz velünk!

Bízunk benne, hogy megtaláljuk számotokra a tökéletes diákmunkát, ami nemcsak a pénztárcátokat, hanem az életeteket is gazdagítja. 💸 

Keress minket bizalommal, hogy megtaláljuk a tökéletes diákmunkát számodra!

Izgatottan várjuk, hogy együtt dolgozhassunk! 🤩 
Üdvözlettel, Az ETISZ Csapata 

Cégbemutatók, Események