ELTE-Trenkwalder Iskolaszövetkezet (#ETISZ)

Mi a küldetésünk?

Nappali tagozatos diákoknak ajánlunk egyre bővülő munkalehetőségeket országszerte. Kínálatunkban megtalálhatóak szakmai gyakornoki pozíciók és alkalmi diákmunkák egyaránt, a tanulmányaiddal összeegyeztethető időbeosztásban. Segítünk beindítani a karrieredet!

Miért érdemes már az egyetemi évek alatt diákmunkát vállalnod?

ÖNISMERET: Számtalan pozícióban kipróbálhatod magad, így mire eljutsz a diplomád megszerzéséig, tudni fogod milyen tevékenység és munkahelyi közeg való neked!

VERSENYELŐNY: Bármilyen munkatapasztalatnak nagy értéke lehet később a munkaerőpiacon, amely magasabbra fog pozícionálni a többi jelentkezővel szemben a junior állások megpályázása során.

RUGALMASSÁG: A legtöbb pozíciónk rugalmas időbeosztású, te mondhatod meg, hogy mikor szeretnél dolgozni. Ha váltani szeretnél, bármikor szívesen ajánlunk másik lehetőséget, akár egyik napról a másikra új munkahelyen dolgozhatsz, vagy akár egyszerre több céghez is kiközvetíthetünk.

PÉNZKERESETI LEHETŐSÉG: Anyagilag egyre függetlenebbé válhatsz, ami a nagybetűs élet egyik alapja. A bérezés pozíciófüggő, jelenleg jellemzően 1300-1800 Ft közötti órabérrel számolhatsz, amiből 25 éves korodig adóznod sem kell.

Miért vállalj nálunk munkát?

  • Nem csak ELTE-s hallgatóknak közvetítünk munkalehetőségeket, hanem bármely oktatási intézmény nappali tagozatos tanulóinak, 16 éves kortól.
  • Az ország egyik legnagyobb munkaközvetítő vállalata, a Trenkwalder támogatja a toborzási folyamatunkat, ezáltal bármikor fordulhatsz hozzánk munkavállalással kapcsolatos tanácsért, ráadásul a diákéveid után is számíthatsz ránk az álláskeresésben.
  • Ajánlataink száma szinte napról-napra bővül, Budapest mellett az ország egyre több pontján kínálunk diákmunkákat. Segítünk megtalálni a preferenciáidnak leginkább megfelelő melót, akár a tanulmányaidat szeretnéd kiegészíteni hosszabb távú, releváns szakmai gyakorlattal -amiért fizetést is kapsz-, vagy rövid távú pénzügyi céljaidat szeretnéd elérni.
  • Elektronikusan történik a beléptetésed, így gyorsan és egyszerűen, akár az otthonodban is aláírhatod a szerződésedet.

Kövess minket és munkalehetőségeinket honlapunkon és az alábbi csatornákon:

Cégbemutatók, Karriernap