Eötvös Loránd Tudományegyetem

Miért jó az ELTE-n dolgozni?

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) vezető kutatóegyetem Magyarország szívében, mintegy 35000 hallgatóval. Az ELTE hallgatói és oktatói létszámát, az oktatás és kutatás színvonalát, valamint nemzetközi kapcsolatait tekintve – a magyar felsőoktatás egyik legrangosabb intézménye.

Az ELTE hazánk legnagyobb tudományos bázisa: Egyetemünk 30 akadémiai kutatócsoport, 72 akadémikus kutató, 83% a tudományos fokozattal rendelkezők aránya. Az ELTE nemcsak a tudományokban, de a nemzetközi és hazai rangsorokban is az élen jár: A HVG Diploma 2023 nevű rangsorkiadványában idén ismét egyetemünk lett az első az összesített intézményi rangsorban, méghozzá úgy, hogy az oktatói és a hallgatói intézményi listát is vezeti.

Mi vár a hozzánk jelentkező hallgatókra?

1635 óta szervesen fejlődő tradíció és ösztönző innováció találkozása várja a diákokat. Az ELTE az értékek szolgálatában álló világszínvonalú tudást és piacképes diplomát, a kinyíló világot nyújtja hallgatóinknak.

Egyetemünk nem csak kb. 35000 hallgató otthona, de több, mint 4500 munkavállaló (oktatók, kutatók, és háttér, feladatokat, mint pénzügyek, beszerzések, HR, és jogi ügyeket ellátó kollégák) munkahelye is.

Miért jó az ELTE-n dolgozni? Mire számíthatsz, ha az ELTE-n dolgozó kolléga szeretnél lenni?

  • Összetartó közösség, vidám hangulat és patinás épületek várnak a főként belvárosi helyszíneken.  Hosszú távú perspektívára, tervezhetőségre és előrelépési lehetőségekre számíthatsz, miközben vezetőidtől folyamatos visszajelzést kapsz a munkádról, kikérik a szakmai véleményed, és feletteseid támaszkodnak, számítanak a tudásodra. Szakmailag és emberileg is motiváló, jófej kollégák várnak, egy olyan összetartó csapat, ahol mindenkit partnerként kezelünk.
  • Az Egyetem munkaadóként biztosítja a rugalmas munkaidőt, a home office lehetőséget és számos családbarát szolgáltatást, valamint folyamatosan megújuló, élhető munkakörnyezetet.
  • Számos tanulási és képzési lehetőségből, külföldi tanulmányutak közül (Erasmus + program) választhatsz, ráadásul az ELTE a kikapcsolódásban, mozgásban is támogatja munkavállalóit: az egyetem széleskörű sportolási lehetőségeket, dolgozói edzéseket biztosít az ELTE BEAC jóvoltából.
  • Egyetemünk stabil munkahelyet és bejelentett munkát ad, egy olyan munkakörnyezetet, ahol mindig jó kedvvel végezheted a felelősségteljes, önálló munkádat. Mindig számíthatsz új kihívásokra, érdekes feladatokra és csapatépítő napokra, programokra. A munkavégzés helyszínei, az irodák és campusok mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető, könnyen elérhető helyeken vannak.
  • Az ELTE nemcsak széleskörű kapcsolati hálót, nemzetközi környezetet biztosít, de egyben lehetőséget arra is, hogy érdekes és izgalmas emberekkel dolgozz közösen.
  • Friss diplomásként is várunk az ELTE-re
  • ELTE-snek lenni büszkeség, és nagyon menő! 😊

Szívesen dolgoznál nálunk? Böngészd az ELTE Álláspályzatok oldalt!

Cégbemutatók, Események