Ernst & Young

Karrier az EY-nál

Olyan rendkívüli embereket hozunk össze, mint amilyen Te is vagy, hogy együtt építsünk egy jobban működő világot.

Tanácsadók vagyunk. Kockázatkezelők és bizalomépítők. Mintegy 284 000 globális nézőpontot testesítünk meg, ahol a Te meglátásaidnak is helye van. Mi az EY-nál támogatjuk ügyfeleink átalakulását, miközben fejlesztjük képességeidet és tágítjuk a szemléletmódodat. Figyelmed és képzelőerődet a vállalkozások, kormányzatok és a társadalom napjaink legégetőbb és legkomplexebb kérdéseire irányítjuk.

Mit csinálhatsz nálunk?
Jobb kérdéseket fogalmazhatsz meg, hogy jobb válaszokat kapj. Változást mozdíthatsz elő és ajtókat nyithatsz ki. Tanulhatsz és kihozhatod magadból a legjobbat azáltal, hogy segítesz egy jobban működő világot építeni. Derítsd ki, hogy mit lehet elérni az EY csapatában és az EY szolgáltatásain belül.

Milyen nálunk dolgozni?
Kihívásokkal találkozol és motiváltnak érzed magad minden egyes nap. Mindig megkapod a szükséges támogatást. Kapcsolatot építesz és jutalmazva érzed magad mindazért, amit teszel. Itt az EY-nál az, ahogyan együtt dolgunk legalább annyira fontos, mint az elvégzett tényleges munka.

Hogyan csatlakozhatsz hozzánk?
Csináld azt, amit szeretsz. Inspirálódj új lehetőségeken keresztül. Lehetsz tapasztalt szakember, aki a következő kihívást keresi, vagy diák, akinek a jövő alakítása az álma, mi a csatlakozásod pillanatától kezdve segítünk abban, hogy maradandót alkoss.

Tedd meg az első lépést már ma.

Gyakornoki és pályakezdő programok
Keress egy olyan munkakört nyitott pozícióink között – a gyakornoki programoktól és egyéb ajánlatoktól kezdve egészen a teljes munkaidős állásokig -, amiben fejlődhetsz és tanulhatsz.

Cégbemutatók, Karriernap