EUTAF – Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság

Az Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság az uniós támogatások nemzeti ellenőrző hatósága. Küldetése az uniós támogatások hatékony és szabályszerű felhasználásának elősegítése, Magyarország és az Európai Unió pénzügyi érdekeinek védelme: az uniós támogatásokat minél nagyobb mértékben használjuk fel, ne kelljen visszafizetni őket.

A Főigazgatóság kötelékébe tartozó kormánytisztviselőket a szakmai hozzáértés, fegyelem, alaposság, objektivitás, szakmai szkepticizmus jellemzi, emellett komoly figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, a sportolásra és egészséges életmódra, valamint részt veszünk társadalmi felelősségvállalásra irányuló programokban és évek óta büszke tulajdonosai vagyunk a családbarát munkahely címnek.

Székhelyünk Budapesten található, de a jogi/pénzügyi/műszaki szempontú ellenőrzéseket országos hatáskörrel végezzük, így kollégáinknak lehetősége nyílik vidéki helyszínek meglátogatására is. A szakmai fejlődés elősegítése érdekében külföldi study tour-okat is szervezünk a kollégáink számára.

Cégbemutatók, Karriernap