evosoft Hungary Kft.

Az evosoft Hungary Kft. mára Magyarország egyik legmeghatározóbb, legstabilabb és legsokoldalúbb szoftverfejlesztő vállalata lett, amely az egyik legnagyobb európai mérnöki-technológiai konszern, a Siemens Advanta része. Több mint 1600 főnek adunk munkát három hazai nagyvárosban, Budapesten, Miskolcon és Szegeden. Árbevételünk az előző évben tisztán szoftverfejlesztésből meghaladta a 28 milliárd forintot.

Mérnökeink és informatikusaink kimagasló szakértelmének köszönhetjük, hogy mára a Siemens kulcsfontosságú partnerévé léptünk elő. Hiszünk benne, hogy világszínvonalú termékek alkotóiként szoftvermegoldásainkkal maradandó értéket hagyunk a világban: „A világ Siemens-logika szerint működik. A világ logikáját mi alakítjuk szoftverré.”

A nagyvállalatok ligájában játszunk, de aki már járt nálunk, érezhette, hogy a közvetlen hangulat, a baráti légkör jellemző ránk. Gondoskodunk egymásról, megbízhatóak vagyunk, jelen vagyunk, folyamatosan fejlődünk. És tudatosan dolgozunk azon is, hogy a mostani állapothoz képest egy kicsit merészebbek legyünk. Ezek vagyunk mi, evosoftosok.

Nézd meg videónkat, és ha közel érzed magadhoz az itt leírt gondolatokat és értékeket, köztünk a helyed!

Cégbemutatók, Karriernap