Indítsd el Karriered a Veeva Nyílt Napon!

Dátum: 2023. május 25. 17:00-20:00

Helyszín: Veeva iroda, 1123 Budapest, Alkotás utca 50.

Május végén egy estére megnyitja kapuit a Veeva Systems, pályakezdő fiatalok számára, amely során megismerkedhetsz a Veeva-val. Fő célunk, hogy az este folyamán Te legyél a középpontban!

Ha még csak gyakornoki munkát keresel vagy már közel állsz a diplomád megszerzéséhez és hamarosan belecsöppensz a full-time munkakeresésbe, de nem tudod pontosan hogyan indulj el, mire figyelj, mit hogyan csinálj, ez a számodra megfelelő esemény! Az este során lehetőséged lesz nagy múlttal rendelkező munkatársainktól tippeket és trükköket eltanulni többek között a karrierkezdéssel és az interjúzással kapcsolatban! Ha szeretnéd CV-del kapcsolatban kollégáink személyre szabott tanácsokkal látnak el! 

Ha csak a modern felhő-alapú megoldások vagy a Life Sciences világa érdekel, akkor is érdekes lehet számodra ez a rendezvény! 

A Consulting kiemelt szerepet tölt be szolgáltatásaink között, az este során a Veeva Technológiai Tanácsadóival is lesz időd beszélgetni és azt is kiderítheted, hogyan válhatsz Te is a Veeva részévé

Célunk, hogy segítsünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb Karrierutat

Az este során lehetőséged lesz részt venni egy játékban, a résztvevők között kisorsolunk egy páros belépőt Budapest egyik híres termál fürdőjébe

Az esemény végén pedig szeretettel várunk egy kötetlen networking vacsorára az irodában! 

Regisztrálj most az eseményre, hogy biztosan részt tudj venni!

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött! A résztvevők száma limitált.

A Veeva elkötelezett az egyén magánélethez való joga mellett. Kérünk, tekintsd át Adatvédelmi szabályzatunkat és olvasd el, hogyan kezeljük személyes adataidat.

********************************************************************************

Start your career @Veeva Open House 

Date: 25 May, 2023, 17:00 – 20:00

Location: Veeva office, 1123 Alkotás Street 50

The Veeva office is opening its doors, we look forward to welcoming everyone who is interested! 

During the event, you can get to know Veeva, but our main goal is for you to be the center of attention during the evening!

The whole event is dedicated to helping people at their Career Start, if you are close to graduation and you are looking for a new full-time job or an internship, but you are not sure where to start or what to expect, this is the right event for you! During this evening you will have the opportunity learn some tips and tricks about career start and interviewing from managers and young professionals. CV-checking opportunity will be also offered! 

If you are just interested in the modern cloud-based software solutions and the Life Sciences Industry, you will also find this event interesting!

Consulting also plays a prominent role among Veeva’s services, during the event you can come into conversations with our Technology Consultants and find out how you too can become part of Veeva! 

We will help you to find the best suitable career for you

During the night you can take part in a game and win a pair of entry tickets to one of Budapest’s famous thermal Spas!

At the end of the evening, we invite you to have a casual dinner with us in the office, where we can get to know each other better!

Register for the event HERE

(Participation is subject to registration. The number of participants is limited.)

Veeva is committed to the individual’s right to privacy. Please review our Privacy Policy and how we process your personal data here.

Események