KPMG

A KPMG a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cége, 265 ezer dolgozójával 144 országban van jelen. Bármi is érdekeljen a világból, nálunk nagyot léphetsz felé. Lendületes közegben, okos emberek társaságában tanulhatod meg jól használni a tudásodat. Pontosan hogyan? Álláshirdetéseinkből megtudhatod, mire számíthatsz a gyakorlatban, ha nálunk dolgozol. Hiszen a te ambíciód, a közös jövőnk. #poweredbyyou

A KPMG-nél több mint 1600 munkatársunkkal könyvvizsgálati, adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatások széles skáláját nyújtjuk hazai és nemzetközi ügyfeleinknek. Célunk, hogy az egyre összetettebb üzleti, gazdasági környezetben működő megoldásokkal támogassuk ügyfeleinket egyebek mellett a számvitel, a pénzügyi menedzsment, az üzleti hatékonyság fejlesztése, digitalizáció, kockázatkezelés, hatékonyabb adózási rendszerek és eljárások kialakítása, valamint M&A terén. Iparág-specifikus szolgáltatásokat kínálunk a bankok, a biztosítók, a média és telekommunikáció, az energia- és közműszolgáltatások, a kormányzat, az infrastruktúra, a kereskedelem, és az ingatlanpiac terén.

Működésünk nélkülözhetetlen eleme a stratégiai szintű ESG (Environmental, Social, Governance) szemlélet. Célunk, hogy ügyfeleinket széles körben és magas színvonalon tájékoztassuk és kiszolgáljuk, ezáltal csökkentsék a fenntarthatósági kockázataikat, maximalizálják az általuk létrehozott gazdasági, környezeti és társadalmi értékeket.

Miért érdemes a KPMG-hez csatlakozni?

Szakmai és személyes fejlődés: Évente akár 64 órányi szakmai és egyéni készségfejlesztő képzésen fejlesztheted magad. Mentorod és performance managered folyamatos visszajelzést ad a teljesítményedre vonatkozóan, hogy gyorsabban fejlődj.

Összetartó, motivált csapat: Csapatépítők, karácsonyi parti, inspirációs események, céges programok – online vagy offline, nálunk Te vagy a középpontban és önmagad lehetsz.

Valódi és releváns tudás: A szakmai tréningeknek és a legkülönbözőbb iparágakban szerzett ismereteknek köszönhetően megtapasztalhatod milyen, amikor a legnagyobb cégek vezetői fordulnak hozzád közvetlenül szakmai segítségért. Szakmai tudásod nem csak ügyfeleink projektjein, hanem pro-bono munkákon, önkéntes tevékenységek keretében is kamatoztathatod.

Cégbemutatók, Karriernap