Lidl Magyarország

A Lidl a Schwarz csoport tagjaként a világ egyik vezető élelmiszer-kiskereskedelmi vállalata, amely 12 200 üzlettel várja vásárlóit világszerte

Közel 20 éve vagyunk jelen Magyarországon, és az FMCG kiskereskedelmi láncok között piacvezető szerepet töltünk be. Vállalatunk sikereihez több mint 8000 munkavállalónk járul hozzá, nap mint nap. Központi irodaházunk Budapesten található, több mint 200 magyarországi üzletünk áruellátásáról pedig 4 logisztikai központ gondoskodik.

Fontos számunkra, hogy tisztelettel és egyenlően bánjunk egymással. Célunk, hogy napról-napra eredményesebbek legyünk és ez úgy valósulhat meg, ha odafigyelünk egymásra és elismerjük munkatársaink erőfeszítéseit. Éppen ezért hiszünk abban, hogy az egymásnak adott folyamatos visszajelzés építően hat mindannyiunkra. A Lidl nem csak szavakban ismeri el a munkavállalók eredményességét, hiszen átlagon felüli béreket és a juttatásokat is kínál.

A vonzó munkahelyi feltételek és tisztességes bánásmód jelentik sikerünk alapjait, éppen ezért nem csak szavakban ismerjük el a munkavállalók eredményességét, hanem versenyképes béreket és juttatásokat is kínálunk.

Mit kínálunk munkavállalóink számára?

  • teljes– és részmunkaidős pozíciók
  • nagy értékű egészségprogram
  • plusz 1 nap szabadság szűrővizsgálatokon való részvétel céljából
  • stabil munkahely Európa egyik legsikeresebb multinacionális vállalatánál
  • a közösségi közlekedéssel való munkába járás költségének 100%-os térítése, vagy autóval történő munkába járási esetén 40 Ft/km-es költségtérítés

Csatlakozz csapatunkhoz területi értékesítési vezető, bolti dolgozó, raktári dolgozó vagy akár irodai munkakörbe! Amennyiben még nem fejezted be a tanulmányaidat, válogass diákoknak szóló pozícióink közül!

Ha Te is szívesen lennél részese a Lidl sikereinek, keresd standunkat az állásbörzén és érdeklődj aktuális állásajánlatainkról!

Addig is nyitott pozícióinkért látogass el Karrieroldalunkra: https://jobs.lidl.hu/

Cégbemutatók, Karriernap