LOTTE Aluminium

„Alapvető elveinkhez hűen ragaszkodva, a legkiválóbb minőségű termékeket biztosítjuk ügyfeleink számára.”

LOTTE Aluminium Hungary Kft. – Alumínium fólia gyártás

Magyarországi vállalatunk fő tevékenysége: elektromos autók akkumulátor alapanyag-gyártása

A LOTTE Aluminium egy sokoldalú vállalat, amely 1966 óta vezeti a dél-koreai csomagolóanyag ipart. Hat telephellyel rendelkezik az anyaországban, magas minőségű termékek széles skáláját állítja elő, például alumíniumfóliát, élelmiszeripari csomagolóanyagokat, hullámkarton dobozokat, italautomatákat és sok egyéb mindennapi életben használatos terméket.

Első tengerentúli gyártóüzemeink Az Egyesült Államokban, Magyarországon és Indonéziában létesültek, melyek mind kiváló anyagokat biztosítanak a helyi piacoknak. A gyorsan bővülő elektromos járművek piacára és az akkumulátorigényekre reagálva üzleti portfóliónkat átszerveztük a katód-fóliára koncentrálva, és bővítettük anyaországi gyártósorainkat. 2021-ben Magyarországon is felépült az első fólia üzem, amelynek éves kapacitása 18 000 tonna. Alumíniumfólia üzletágunk az elmúlt 40 év során felhalmozott legkiválóbb technológiával és csúcstechnológiás eszközökkel szállít különféle alumíniumfólia termékeket, elektromos és elektronikai ipari anyagokat. Saját technológiánkkal fejlesztettük ki az ország első 4,3 ㎛alumínium fóliáját. A magyarországi üzemünk csúcstechnológiával felszerelt, német gyártású Achenbach hengerművekkel, automatikus síkkifekvés-szabályozással (AFC) és automatikus Pin Hole detektorral, hogy az elektomos-akkumlátor gyártás szigorú követleményeinek megfelelő kiváló minőségű termékeket állítsunk elő.

A magyarországi gyárunk feltehetőleg a legkörnyezetbarátabb szereplő az akkumlátorgyártás szereplői között. Munkakörnyezetünk tiszta, vegyszermentes. Kis létszámú, családias, összetartó csapatunk van. Várunk Téged is!

Contact: lottealuminium.palyazat@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063903831149

PR video: https://www.youtube.com/watch?v=5FjugPCxxv4

Cégbemutatók, Karriernap