Magyar Máltai Szeretetszolgálat

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat a több mint 900 éves Szuverén Máltai Lovagrend magyarországi segélyszervezete. Jelmondata: „A hit védelme és a szegények szolgálata”, jelképe a nyolcágú máltai kereszt, melynek ágai a nyolc evangéliumi boldogságot jelentik.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat harminc évvel az alapítás után az ország egyik legnagyobb karitatív szervezete, naponta 13 ezer emberről gondoskodik. A Szeretetszolgálat több mint 3500 munkatársa és 3000 önkéntese a máltai szemléletmód szerint végzi munkáját, mely azt jelenti: a bajbajutottak előtt mindig nyitva áll egy ajtó, van egy bármikor felhívható telefonszám, van kihez fordulni segítségért. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat 103 önkéntes csoportban, 31 integrációs programban, 14 oktatási intézményben, több mint 312 intézményben és közel 145 pályázati forrásból megvalósuló programban nyújt segítséget a rászoruló embereknek.

A segítség, az adomány jóformán bármi lehet: téli tüzelő, jogi tanács, éjszakai menedék, orvosi ellátás vagy éppen lelki vigasz. A máltai küldetés része lehetőséget adni a segíteni vágyó embereknek arra, hogy jól segítsenek: adományaik célba érjenek, vagy önkéntesként részt vállalhassanak a rászoruló emberekért végzett szolgálatban. A karitatív szervezet programjai, modellkísérletei súlyos társadalmi problémákra keresnek gyakorlatias válaszokat. A Máltai Szeretetszolgálat missziójához tartozik a társadalom megszólítása, az emberek bevonása a segítő programokba.

Legfőbb értékeink a közösség ereje, a feladathoz való alázat, a magas szintű szakmai felkészültség.

Különféle területekre (szociális, pedagógiai, gazdasági) és változatos munkakörökbe várjuk a jelentkezőket az ország számos pontján.

A Szeretetszolgálatról bővebb információ a https://maltai.hu honlapon található.

Cégbemutatók, Karriernap