Nemzetbiztonsági Szakszolgálat

Kik vagyunk mi?

Egy olyan titkosszolgálat, amelyik lépést tart a technológia fejlődésével, szerteágazó feladatrendszerrel, bűnüldöző partnereink szeme és füle. Mi felelünk a kibertér biztonságáért, mi vagyunk a szakértők, és a kapcsolódó hatósági feladatok is nálunk vannak. De nem ezeken van a hangsúly, hanem azon, hogy:

Ki lehetsz nálunk?

Nem az a kérdés, hogy most középfokú végzettséged, vagy több diplomád van, mert mint fentebb olvashattad, számos feladatkör van, ami rád vár.

Ha minket választasz, akkor középfokú végzettséggel br. 540.000 Ft-tól, felsőfokúval br. 810.000 Ft-tól induló fizetéssel – és természetesen számos egyéb juttatással – fogsz kezdeni egy olyan hivatást, amely folyamatos előrelépést és egyéni fejlődést garantál. Nem leszel bebetonozva egy munkakörbe életed végéig, a szakterületek között van lehetőség az átjárásra. Biztos és stabil szervezet vagyunk, amelynek feladatára mindenkor szükség lesz, így hosszútávon is tervezheted itt az életed. Nálunk büszke lehetsz arra, amit minden nap véghez tudsz, és véghez fogsz vinni!

Tudjuk, hogy nem könnyű hozzánk bekerülni, de ez a biztosíték, hogy valóban a legjobbak közé fogsz tartozni. Szükségünk van a szakértelmedre, ezért is keres(t)ünk Téged!

Ha szerinted is megtaláltuk egymást, akkor töltsd ki a http://www.nbsz.gov.hu/karrier oldal alatt elérhető jelentkezési lapot, és küldd el önéletrajzodat a hr@nbsz.gov.hu címre!

NBSZ imázsfilm:

Életképeink:

Cégbemutatók, Karriernap