NN Biztosító

Az NN Biztosító Zrt. az NN Group nyilvánosan jegyzett részvénytársaság tagja. Cégcsoportunk 11 országban van jelen, Európában és Japánban egyaránt a piac vezető szereplői közé tartozik. A több mint 175 éves múltra visszatekintő vállalat Hollandiából indult, és jelenleg több mint 15 000 munkatársával világszerte mintegy 18 millió ügyfele számára nyújt megbízható pénzügyi szolgáltatásokat.

A mai NN Biztosító 1991-ben jelent meg Magyarországon Nationale-Nederlanden néven. Cégünk volt az első kizárólag életbiztosítást kínáló vállalat hazánkban. 1997-re piacvezetők lettünk és továbbra is meghatározó szereplői vagyunk a magyar életbiztosítási piacnak.

Cégünk termékei az életbiztosítások és hosszú távú megtakarítások széles skáláját ölelik fel. Kínálunk kockázati életbiztosítást, amellyel ügyfeleink gondoskodhatnak saját és szeretteik biztonságáról.

Termékeink és szolgáltatásaink az országban bárhol elérhetőek. Mintegy 1300 szerződött partnerünk az érdeklődővel egyeztetett időpontban és helyszínen segít feltérképezni az egyéni igényeket, és megtalálni a megfelelő biztosítási védelmet, pénzügyi megoldást.

Az elmúlt évtizedek során az NN Biztosító sok izgalmas időszakon és változáson ment keresztül, de célunk ugyanaz maradt. Azért vagyunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek pénzügyi biztonságuk megteremtésében. 2019 óta agilis módszertan szerint dolgozunk, emellett a digitalizációra és az adatközpontú szemléletre is nagy hangsúlyt fektetünk munkánk során.

Ennek érdekében munkánkat három alapvető értékre alapozzuk: odafigyelés, átláthatóság és elkötelezettség. Mindig ezek az értékek határozzák meg tetteinket és mindazt, amiben hiszünk.

2023-ban ötödik alkalommal kapta meg a Top Employer tanúsítványt az NN Biztosító, magyarországi viszonylatban pedig a harmadik helyen szerepelünk a vállalatok között. Büszkék vagyunk erre az elismerésre és arra is, hogy kollégáink visszajelzései is ezt alátámasztják. Ezek mellett sokat teszünk a munkahely és magánélet egyensúlyáért, a támogató munkahelyi környezetért, így 2022-ben elnyertük a Családbarát vállalat díjat is.

TV reklámunk:

Nézd meg milyen nálunk dolgozni:

Kollégáink elmondták miért szeretnek nálunk dolgozni:

Elérhetőségeink:

https://www.nn.hu/karrier

Facebook

LinkedIN

Youtube-csatorna

Karrier oldalunk direkt linkje

Cégbemutatók, Karriernap