OTP Bank

Az OTP Bank évtizedek óta Magyarország egyik legnagyobb vállalata, nemzetközi szinten is meghatározó bankcsoport, ahol egy összetartó, sokszínű, inspiráló közösségben, közösen érjük el a céljainkat. Közel 38 ezer munkavállalónk, több mint 16 millió ügyfél számláját kezeli 11 országban. Büszkék vagyunk hagyományainkra és arra, hogy folyamatosan megújulunk, fejlesztjük és támogatjuk munkatársainkat.

Munkatársaink jelentik számunkra a legfőbb értéket. Az eddig elért sikereinkben és a jövőbeni fejlődésünkben kulcsfontosságú a munkatársaink szerepe. Nagy hangsúlyt fektetünk az inspiráló és nyitott munkakörnyezetre, a tehetséges és elkötelezett kollégák fejlődésére, ösztönzésére, valamint a teljesítmény elismerésére – így mindannyian a legjobbat, legtöbbet hozhatjuk ki önmagunkból.

Az OTP Csoport nemcsak Magyarországon, hanem a közép- és kelet-európai térségben is meghatározó szereplő. Velünk egy nemzetközi nagyvállalatnál építheted a jövődet, karrieredet – számos lehetőséggel, izgalmas feladatokkal, nyitott, sokszínű, inspiráló csapatban.

Cégbemutatók, Karriernap