Robert Bosch Kft.

Work #LikeABosch

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte.

Köszöntünk a Bosch világában.

A Bosch termékeivel 1898 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős cégcsoport lett. Hazánkban a Bosch csoport nyolc önálló vállalat szoros stratégiai együttműködéseként Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója.

A Bosch gondoskodik. Rólad, a vállalatunkról és a környezetünkről is. Sziklaszilárd ígéretet tettünk dolgozóinknak: együtt fejlődünk, élvezzük a munkánkat, és kölcsönösen inspiráljuk egymást. Csatlakozz te is, és fedezd fel a különbséget.

Hallgatóknak

Légy te a holnap megálmodója! Valósítsd meg ötleteid, alakítsd a jövőt. A Boschnál rád vár a lehetőség hogy kézzelfogható tudást szerezz a különféle területekről. Csatlakozz hozzánk, légy csapatunk teljesértékű tagja már gyakornokként. Légy a holnapunk részese!

Frissdiplomásoknak

Indítsd be nálunk a karriered! Meg van a diplomád, és új szakmai kihívásokra vágysz? Olyan helyet keresel amely világszerte kedvező kilátásokat biztosít? Főállású pozícióinkon túl Junior Managers Programunk a jövő vezetőit keresi és képezi. Próbáld ki magad most

Tehetséggondozó programok: BEST Ösztöndíjprogram

A tehetséggondozásra nagy hangsúlyt fektetünk. Fontos, hogy a hallgatók a tanulmányaikra fókuszálhassanak a képzésük során, ezért a legjobbakat kiemelkedő támogatásban részesítjük. Programjainkkal szeretnénk azokat a diákokat megszólítani és támogatni, akik kellő ambícióval rendelkeznek, hogy tudásukat folyamatosan gyarapítva a jövő autóipari fejlesztéseit, innovációit alakítsák. https://www.bosch.hu/karrier/tanulok-palyakezdok/tehetseggondozo-programok/

Junior Managers Program

A Boschnál vezetőink 90%-a saját sorainkból kerül ki. Ennek egyik oka a Junior Managers Program. A sikerhez vezető tényezők ma is ugyanazok, mint régen: gyakorlati orientáció, személyre szabott tartalom és nemzetközi fókusz.

Kit keresünk?

Személyiséged előnyt jelent számunkra. Kíváncsi és kreatív embereket keresünk, akik megkérdőjelezik az aktuális állapotokat, és örömmel állnak az új kihívások elébe. Olyan embereket, akik szeretik a változatos munkakörnyezetet, és ugyanazokat az értékeket vallják, mint mi a Boschnál. Együtt fejlődünk, élvezzük a munkánkat, és kölcsönösen inspiráljuk egymást. Csatlakozz te is, és fedezd fel a különbséget.

Work #LikeABosch – Jelentkezz most! 

https://www.bosch.hu/karrier/

Cégbemutatók, Karriernap