SAP

Hadd meséljünk egy kicsit magunkról!

Az SAP 50 éve öt kolléga közös projektjeként indult Németországban, akik valami újat akartak csinálni. Megelégelték a végeláthatatlan bonyolult folyamatokat a cégek életében, ezért együtt megváltoztatták a vállalati szoftverek világát és megalkották a hatékony üzletmenetet.

Bár mostanra több mint 100 000 kolléga dolgozik világszerte az SAP berkein belül, ma is ugyanez a vállalkozói szellem vezérli a vállalatot. A világ 100 legnagyobb vállalatából 99 az ügyfelünk, de az „unalmas multi működés” helyett a kreativitás, a sokszínűség, a kíváncsiság és az együttműködés kultúrája határozza meg továbbra is a mindennapjainkat.

Mára már tudjuk, hogy együtt képesek vagyunk átalakítani iparágakat, automatizálni bonyolult feladatokat, növelni a vállatok hatékonyságát, javítani az ügyfél- és munkavállalói élményt, mindezt úgy, hogy közben a bolygónk védelmére is a lehető legnagyobb hangsúlyt fektetjük.

Vállalatirányítási megoldásaink kapcsán ismer minket a Világ, de valójában rengeteg izgalmas dologgal foglalkozunk, amelyek valódi hatást gyakorolnak a világra. Az SAP segít forradalmasítani minden céges folyamatot, a rákkezelésektől az árvízmegelőzésig, a beszerzési folyamatok egyszerűsítésétől a munkavállalói elégedettség mérésén át egészen a marketing-automatizációs megoldásokig.

Tudtad, hogy…

  • A világ 100 legnagyobb vállalatából 99 az SAP ügyfele?
  • Az SAP ügyfelei a teljes globális kereskedelem 87%-át generálják?
  • Az SAP ügyfelei a teljes globális kereskedelem 46 milliárd USD értékű forgalmat bonyolítanak?
  • Az SAP S/4HANA ügyfelei a világ kereskedelmének több mint felét generálják?

Tudjuk, hogy a siker különböző dolgokat jelent minden ember számára: a vezetői ranglétra megmászását, a munka és a magánélet tökéletes egyensúlyának megteremtését és mindent, ami a kettő között van. Ezért rengeteg programot alakítottunk ki annak érdekében, hogy munkatársaink a képességeiknek megfelelően feladataikban kiteljesedhessenek, megtalálják azokat a lehetőségeket, amelyek által fejlődni tudnak munkájukban és magánéletükben egyaránt.

Ha szívesen beugranál hozzánk a Graphisoft parkban található exkluzív irodánkba, válaszd a rotációs gyakornoki programunk!

A Te utad, a Te Sikered.

Cégbemutatók, Karriernap