SEMILAB

A SEMILAB a világ vezető mikroelektronikai, napelemipari és kijelző-gyártó cégeinek beszállítója a méréstechnika területén. Cégünk olyan optikai, illetve elektromos elven működő mérőberendezéseket gyárt és fejleszt, amelyeket a különböző gyártási folyamatok ellenőrzésében és új iparági megoldások kutatás-fejlesztésében világszerte alkalmaznak. Az elektronikai eszközök folyamatosan növekvő piacának köszönhetően szinte elképzelhetetlen, hogy otthonodban ne lenne olyan termék, melynek fejlesztése vagy gyártása során ne használtak volna SEMILAB mérőkészüléket. A berendezéseket Budapesten fejlesztjük és gyártjuk, ahol saját szakembergárdánk felügyeli a termék teljes életútját, az ötlettől a tervezésen és gyártáson át a felhasználók támogatásáig.

A SEMILAB Magyarország legnagyobb 100%-ban magyar tulajdonú high-tech fejlesztő cége. Napjainkra – nemzetközi szinten közel 1500 fős céggé nőttünk. Meghatározó globális piaci részesedéssel bírunk a félvezetők méréstechnikájának piacán, a napelemiparban és a kijelzőiparban egyaránt. Méréstechnika terén stratégiai beszállítói vagyunk a legnagyobb memória- és chipgyártó, napelem-, illetve kijelzőgyártó vállalatoknak szerte a világon.

Fizikus, vegyész-, villamos- és gépészmérnök, szoftverfejlesztő kollégáink munkájuk során szerteágazó tapasztalatra tesznek szert, hiszen részt vehetnek a mérőeszközök gyártásának teljes folyamatában. A fejlesztést követően nyomon követhetik a gépek szerelését, szerepet vállalhatnak az elkészült mérőkészülékek tesztelésében és üzembehelyezésében, végül pedig ők azok, akik partnereinknek technikai segítséget nyújtanak.

Kollégáinknak − Magyarországon egyedülálló módon − lehetőségük nyílik testközelből megismerni a mikroelektronika-, napelem és a kijelző gyártás legfejlettebb technológiáit. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink azonnal értesüljenek az iparágakban zajló változásokról és fejlesztésekről, így általuk lehetőségünk nyílik partnereink felmerülő méréstechnikai igényeire rövid időn belül megoldást találni. Büszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink szükség esetén a világ bármely pontján önállóan és felelősen oldják meg feladataikat.

Aktuális állásajánlatainkat megtalálod karrierportálunkon: 

https://semilab.karrierportal.hu/allasok

Cégbemutatók, Karriernap