ZYNTERN.COM – A PÁLYAKEZDŐK ÁLLÁSPORTÁLJA

Mi a Zyntern.com?

Egy állásportál Neked! És mindenkinek, aki szakmai gyakorlatot vagy frissdiplomás munkát keres gazdasági, IT, mérnök vagy más területeken! Diákmunkát, önkéntes lehetőségeket és junior pozíciókat is találhatsz az oldalon.

Mit tud a Zyntern.com?

  • Egyetlen oldalon összegyűjt többszáz releváns pozíciót frissdiplomásoknak és hallgatóknak, diákoknak.
  • CV-k, motivációs levelek és hosszú űrlapok helyett saját karrier profilt készít Neked a megadott adataid, tanulmányaid, tapasztalataid és preferenciáid alapján.
  • Kiválasztja és elküldi Neked azokat a pozíciókat, amik tényleg relevánsak számodra (munka típus, szakterület, munkaóra, fizetés, lokáció szempontjából). Neked csak regisztrálnod kell és a Zyntern algoritmusa böngészik a hirdetések között helyetted.
  • Egyszerű jelentkezés egyetlen gombnyomással. Ha pedig nem vagy biztos benne, hogy jelentkeznél, de érdekel egy hirdetés, elmentheted és később visszatérhetsz rá.
  • Térkép nézetet és lokáció szerinti keresést. Egyrészt, az általad beállított címhez, ami lehet a sulid, lakhelyed, kedvenc edzőtermedhez lévő távolság szerint rendezi sorba a számodra releváns munkákat. Másrészt, térkép nézetben is tudsz böngészni a hirdetések között.

Vannak álláskeresési tippek is? Naná!

Látogass el a blog.zyntern.com oldalunkra, ahol hetente frissülő szakmai témákkal, hasznos munkaerőpiaci tippekkel és laza, egyetemistáknak szóló bejegyzésekkel várunk! További izgalmas tartalmakért és vicces mémekért kövess bennünket Facebookon (Zyntern Állásportál)  és Instagramon (zyntern_allasportal) is. Elindult a TikTok (zyntern.com_allasportal) csatornánk is, ahol extra menő videókkal készültünk nektek.

Cégbemutatók, Karriernap