Zyntern.com

FIZETETT ÁLLÁS ÉS TAPASZTALATSZERZÉS EGYETEM MELLETT? VELÜNK LEHETSÉGES!

A Zyntern.com az Y és Z generációs pályakezdők állásportálja, ahol több száz nyitott pozíció vár Rád többek között gazdasági, nyelvi, mérnöki és SSC területeken! Egy helyen gyűjtjük össze a legmenőbb nemzetközi és hazai vállalatok kifejezetten egyetemistáknak szóló szakmai gyakorlatait, frissdiplomás és junior állásait.

Nincs több túlbonyolított jelentkezési folyamat és irreleváns álláshirdetés. A Zynternnél már egyetemistaként, frissdiplomásként pár gombnyomással olyan állásokat találhatsz, melyek valóban hozzájárulnak személyes és szakmai fejlődésedhez!

Csatlakozz Te is a Zyntern.com közösségéhez, és böngéssz a legmenőbb hallgatóknak, frissdiplomásoknak és junioroknak szóló, nyitott pozíciók között!

MIT TUD A ZYNTERN?

Egyetlen oldalon gyűjt össze több száz releváns pozíciót frissdiplomásoknak, hallgatóknak és diákoknak.

✅ Önéletrajzok, motivációs levelek és időigényes űrlapok helyett saját karrier profilt készít a megadott adataid, tanulmányaid, tapasztalataid és preferenciáid alapján. Ráadásul mindezt önéletrajzként egy kattintással le is töltheted!

Kiválasztja és elküldi azokat a pozíciókat, melyek tényleg relevánsak számodra (munkatípus, szakterület, munkaóra, fizetés, lokáció stb. szempontjából). Neked csak regisztrálnod kell, és a Zyntern algoritmusahelyetted böngészik a hirdetések között.

Leegyszerűsített jelentkezési funkciója egy gombnyomással leveszi válladról az álláskeresés terhét. A Neked tetsző hirdetéseket pedig elmentheted, hogy később visszatérhess hozzájuk.

✅ Lehetővé teszi, hogy az álláshirdetések mellett a cégek profiljai között is böngészhess, az ott fellelhető infók segítségével pedig könnyeden felkészülhetsz az állásinterjúra!

✅ Térkép nézetet és lokáció szerinti keresést. A Zyntern.com egyrészt az általad beállított címhez – ami lehet sulid, lakhelyed, kedvenc edzőtermed – lévő távolság szerint rendezi sorba a számodra releváns munkákat; másrészt térkép nézetben is tudsz böngészni a hirdetések között.

KÍVÁNCSI VAGY, KIK A FIATALOK SZÁMÁRA LEGVONZÓBB HAZAI CÉGEK?

A Zyntern évről-évre országos kutatást végez, melynek fókuszában a fiatalok munkaerőpiaci preferenciáinak vizsgálata áll. A kérdések többek között kitérnek a munkahelyválasztási szempontokra, pályakezdő fizetési igényekre és a legvonzóbb munkaadókra. Kérdőívünk kitöltésével hangot adhatsz annak, hogy mit gondolsz generációd helyzetéről! A kutatás mellett egy szavazás keretében lehetőséged van arra is, hogy most Te adj visszajelzést a cégeknek, ráadásul értékes nyereményekkel is gazdagodhatsz!

SZAVAZZ A LEGMENŐBB CÉGEKRE!OSZD MEG A VÉLEMÉNYEDET!
ÁLLÁSKERESÉSI TIPPEK IS ÉRDEKELNÉNEK?

Milyen egy profi CV fotó? Hogyan zajlik egy bértárgyalás? Melyek a legvonzóbb hazai cégek? Nálunk minden kérdésedre választ kapsz! Látogass el blogunkra, ahol hetente frissülő szakmai témákkal, hasznos munkaerőpiaci tippekkel és laza, egyetemistáknak szóló bejegyzésekkel várunk!

KÖVESS BENNÜNKET SZÓRAKOZTATÓ ÉS EDUKATÍV TARTALMAKÉRT!

KATTINTS IDE, REGISZTRÁLJ, ÉS INDÍTSD BE A KARRIERED!

Cégbemutatók, Karriernap