Leírás

Teljes állású, esetleg részfoglalkozású, matematika-fizika szakos tanári állásra keresünk jelentkezőket.

A matematika tantárgy oktatása minden osztályban csoportbontásban történik. A fizika tantárgyat a főként mérnöki pályára készülő matematika tagozatos osztályban szintén csoportbontásban tanítjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a tehetséggondozásra, sok egyéni és csapatversenyen indulnak diákjaink, melyeken szép, országos eredményeket érnek el.

Iskolánk Minősített Tehetséggondozó Műhely, Kiváló Akkreditált Tehetségpont. Az Erasmus+ program keretében diákjaink közös fizikai kutatási projektet valósítanak meg a németországi Gauting középiskolájával.

Fiatal, pályájuk kezdetén lévő pedagógusok számára szolgálati lakást tudunk biztosítani.

Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a eotvos@eotvos-tata.edu.hu címre

Eötvös József Gimnázium és Kollégium

Az Eötvös József Gimnázium és Kollégium Komárom-Esztergom megye egyik legjobb gimnáziuma. Jelenleg 585 diák tanul 5 évfolyamon 17 osztályban. Tagozatos képzéseink szinte minden területre kiterjednek: matematika, természettudományok, humán, angol és német nyelv és sportiskolai képzés. Az angol két tanítási nyelvű képzés előkészítő éve után a diákok több tantárgyat angol nyelven tanulnak. A matematika tagozatos diákok általában mérnöki vagy közgazdasági pályára készülnek. Az emelt kémia és biológia óraszámú tagozatunk az orvosi, és természettudományos egyetemi képzésekre készítenek fel. Minden diákunk oktatását segítik a 2014-ben megújult fizika-kémia és biológia-földrajz laborjaink, melyeket a Selye-labor pályázat keretében új eszközökkel bővítünk.

Bérezés: 2023. évi LII. törvény a pedagógusok új életpályájáról szerint
Szak:
matematika, fizika